Data: 2007-01-16 19:57:57
Temat: Re: co do blinów ?
Od: "dwaKa" <b...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uýytkownik "Magdalena Bassett" <i...@b...com> napisa¸ w
wiadomoćci news:12qq2knnn2l4t8d@corp.supernews.com...
> Np. takie mi przychodza do glowy, moga byc ciekawe:
> Ą Wedzony wegorz z sosem z chrzanu i bitej smietany plus mala galazka
> koperku
> Ą Guacamole z kropla ostrego sosu na srodku
> Ą Usmazone krewetki z rozmarynem - najlepiej sredniej wielkosci, tak,
> zeby bylo po jednej krewetce na blin
> Ą Pasta jajeczna ze skwarkami
> Ą Drobno posiekane ogorki z czosnkiem i jogurtem
> Ą Kozi ser z marynowana czerwona papryka
> Ą Pieczarki z cebula usmazona na zloto
> Ą Pieczony krem z marynowanych karczochow z serem
> jesli chcesz jakies szczegoly, daj znac.
>
> Magdalena Bassett
Wreszcie wrcilićmy z magla do meritum.
DziŤkujŤ serdecznie , jestem w pe¸ni usatysfakcjonowany i na pewno coć
wykorzystam z tych propozycji.
Pozdrawiam dwaKa
|