Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia co do duszonych grzybow? Re: co do duszonych grzybow?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: co do duszonych grzybow?

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfe
ed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Panslavista" <p...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: co do duszonych grzybow?
Date: Sat, 19 Aug 2006 20:11:33 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 31
Message-ID: <ec7k9l$q1f$1@atlantis.news.tpi.pl>
References: <ec17ak$nnf$1@alohha.vectranet.pl> <ec19co$t97$1@nemesis.news.tpi.pl>
<ec1vnd$5b$1@atlantis.news.tpi.pl> <ec7k0f$pi0$1@news.onet.pl>
NNTP-Posting-Host: abdf47.neoplus.adsl.tpnet.pl
X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1156011128 26671 83.6.247.47 (19 Aug 2006 18:12:08 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Sat, 19 Aug 2006 18:12:08 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2962
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
X-Antivirus: avast! (VPS 0633-4, 2006-08-18), Outbound message
X-Antivirus-Status: Clean
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:275873
Ukryj nagłówki


"Dominika" <b...@p...onet.pl> wrote in message
news:ec7k0f$pi0$1@news.onet.pl...
>
> Użytkownik "kruk" <k...@p...tp.pl> napisał w wiadomości
> news:ec1vnd$5b$1@atlantis.news.tpi.pl...
>>
>> Użytkownik "gdaMa" <s...@w...pl> napisał w wiadomości
>> news:ec19co$t97$1@nemesis.news.tpi.pl...
>>> Tomasz wyklikał(a):
>>> > Nazbieralem duzo zajaczkow i chce zrobic na obiad ze smiatana, ale
>> Mój przepis na grzyby leśne duszone ,w śmietanie.
>> Grzyby jak zawsza umyć pokroić, krótko obgotować odcedzić i wrzucić na
>> rozgrzaną patelnię( tłuszcz w zależności od upodobań, oliwa, olej
>> ,smalec)Smarzyć dodając cebulkę, sporo natki pietruszki listek laurowy
>> sól,
>> pieprz(mielony).Smarzyć do miękkości.Nie pozwolić aby grzyby zarumieniły
>> się
>> bo stwardnieją i zmienią smak, można podlewać wodą i koniecznie pod
>> przykryciem.
>> Grzyby już są miękkie ,dodajemy śmietanę, koniecznie kwaśną i gęsta.
>> Teraz
>> już tylko odparować żeby sos był wystarczająco gęsty i mamy niebo w
>> gębie.
>>
>>A po co je obgotowujesz, skoro potem je na patelni dusisz?
> D

Żeby robale się ugotowały.


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6