Data: 2007-09-13 18:50:49
Temat: Re: co na obiad
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"medea" <e...@p...fm> wrote in message
news:fcbukt$ls2$1@nemesis.news.tpi.pl...
> kiki pisze:
>
> > jestem bardzo zapracowaną mamą i żoną
> > codziennie gotuję obiady na 2 dni dla mojego męża i dziecka może macie
> > jakieś pomysły na fajne i niedrogie dania które można ugotować dzień
> > wczesniej i tylko podgrzać na II dzień
> >
>
> Pulpeciki w sosie pomidorowym, koperkowym. Cena zależy od mięsa, jakiego
> użyjesz (najlepsze są z mielonej piersi z indyka albo cielęciny).
>
> Pozdrawiam
> Ewa
Kotlety mielone podsmażone i zamrożone. Kotlety schabowe - podzielone i z
przyprawami - zamrożone - rano z zamrażarki - na obiad na patelnię na
chwilę. Ryż na sypko i polskie leczo, Makaron z 1 kg mąki i 10 jajek -
najlepiej w maszynce Marcato - na cały tydzien w chłodziarce - do zup i
zapiekanek.
|