Data: 2005-11-07 19:58:26
Temat: Re: co z fasoli?
Od: "Hanna Burdon" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In news:4etum1hp3gag2l2f0ifb0km52n8ojkakqe@4ax.com, Krysia Thompson
wrote:
> mysle, ze z boczku i j wloszczyzny wywar
> zrobic, w tym gotowac do miekkosci fasole namoczona na noc (chyba
> te wode wylac...nie jestem w 100% pewna, bo babcina zupa byla
> dobrze esencjonalno-gesto-fasolowa), pod koniec gotowania dodac
> kartofle w kostke i duzo wlasnie majeranku - dobrze mowisz. i ten
> boczek pokrojony najlepiej w kostke.
Ja mam przepis, w którym jest jeszcze marchewka i koncentrat pomidorowy,
reszta jak wyzej. Wychodzi rewelacyjna. Juz od paru tygodni próbuje ja
zrobic, tylko ciagle zapominam namoczyc fasole.
Hania
--
***
Google might not be right, but it certainly is quick.
|