Data: 2009-01-22 21:10:01
Temat: Re: co zamiast cheddara?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 22 Jan 2009 12:43:44 -0800 (PST), Panslavista napisał(a):
> On 22 Sty, 21:22, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>> Dnia Thu, 22 Jan 2009 12:04:54 -0800 (PST), Panslavista napisał(a):
>>
>>
>>
>>
>>
>>> On 22 Sty, 20:46, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>>>> Dnia Thu, 22 Jan 2009 11:29:51 -0800 (PST), Panslavista napisał(a):
>>
>>>>> On 22 Sty, 18:15, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>>>>>> Dnia Thu, 22 Jan 2009 18:06:16 +0100, dink napisał(a):
>>
>>>>>>> np. do buritto - żeby miał ostrzejszy smak, dobrze się topił i nie kosztował
>>>>>>> 75/kg?
>>
>>>>>> Parmezan. Albo Grano Padano - ostrzejszy.
>>
>>>>> Albo kaszkawał.
>>
>>>> Chyba trochę za łagodny, ale mógłby byc.
>>
>>> Sery Baca
>>
>> A, to nie znam. Ale brie ładnie się topi, camembert takoż.- Ukryj cytowany tekst -
>>
>> - Pokaż cytowany tekst -
>
> Polowanie na kompa czy sery pleśniowe zamiast twardych?
Hę?
|