Data: 2009-01-22 21:09:34
Temat: Re: co zamiast cheddara?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 22 Jan 2009 21:33:26 +0100, michalek napisał(a):
> Użytkownik "Panslavista" <p...@g...com> napisał w wiadomości
> news:6b4f5415-3b56-41db-bafc-f7bbf535bf4b@r10g2000pr
f.googlegroups.com...
> On 22 Sty, 18:15, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>> Dnia Thu, 22 Jan 2009 18:06:16 +0100, dink napisał(a):
>>
>>> np. do buritto - żeby miał ostrzejszy smak, dobrze się topił i nie
> kosztował
>>> 75/kg?
>>
>> Parmezan. Albo Grano Padano - ostrzejszy.
>
>>Albo kaszkawał.
>
> A widziałeś go gdzieś w sklepie? U nas, nie w Bułgarii?
> Bo ja pamietam go z dawnych "gierkowskich czasów"
W Makro jest, kupuję ostatnio stale, w takich małych krążkach. I w Real
widziałam ten sam.
|