Data: 2009-01-22 20:44:29
Temat: Re: co zamiast cheddara?
Od: Panslavista <p...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 22 Sty, 21:33, "michalek" <m...@g...com> wrote:
> Użytkownik "Panslavista" <p...@g...com> napisał w
wiadomościnews:6b4f5415-3b56-41db-bafc-f7bbf535bf4b@
r10g2000prf.googlegroups.com...
> On 22 Sty, 18:15, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>
> > Dnia Thu, 22 Jan 2009 18:06:16 +0100, dink napisał(a):
>
> > > np. do buritto - żeby miał ostrzejszy smak, dobrze się topił i nie
> kosztował
> > > 75/kg?
>
> > Parmezan. Albo Grano Padano - ostrzejszy.
> >Albo kaszkawał.
>
> A widziałeś go gdzieś w sklepie? U nas, nie w Bułgarii?
> Bo ja pamietam go z dawnych "gierkowskich czasów"
>
> Ale teraz to parmezan, kupisz wszędzie a kaszkawała
> nigdzie
> M
Alma24 oraz firma Baca.
|