Data: 2009-01-22 20:43:44
Temat: Re: co zamiast cheddara?
Od: Panslavista <p...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 22 Sty, 21:22, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
> Dnia Thu, 22 Jan 2009 12:04:54 -0800 (PST), Panslavista napisał(a):
>
>
>
>
>
> > On 22 Sty, 20:46, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
> >> Dnia Thu, 22 Jan 2009 11:29:51 -0800 (PST), Panslavista napisał(a):
>
> >>> On 22 Sty, 18:15, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
> >>>> Dnia Thu, 22 Jan 2009 18:06:16 +0100, dink napisał(a):
>
> >>>>> np. do buritto - żeby miał ostrzejszy smak, dobrze się topił i nie kosztował
> >>>>> 75/kg?
>
> >>>> Parmezan. Albo Grano Padano - ostrzejszy.
>
> >>> Albo kaszkawał.
>
> >> Chyba trochę za łagodny, ale mógłby byc.
>
> > Sery Baca
>
> A, to nie znam. Ale brie ładnie się topi, camembert takoż.- Ukryj cytowany tekst -
>
> - Pokaż cytowany tekst -
Polowanie na kompa czy sery pleśniowe zamiast twardych?
|