Data: 2009-01-22 20:33:26
Temat: Re: co zamiast cheddara?
Od: "michalek" <m...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Panslavista" <p...@g...com> napisał w wiadomości
news:6b4f5415-3b56-41db-bafc-f7bbf535bf4b@r10g2000pr
f.googlegroups.com...
On 22 Sty, 18:15, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
> Dnia Thu, 22 Jan 2009 18:06:16 +0100, dink napisał(a):
>
> > np. do buritto - żeby miał ostrzejszy smak, dobrze się topił i nie
kosztował
> > 75/kg?
>
> Parmezan. Albo Grano Padano - ostrzejszy.
>Albo kaszkawał.
A widziałeś go gdzieś w sklepie? U nas, nie w Bułgarii?
Bo ja pamietam go z dawnych "gierkowskich czasów"
Ale teraz to parmezan, kupisz wszędzie a kaszkawała
nigdzie
M
|