Data: 2009-01-22 20:22:21
Temat: Re: co zamiast cheddara?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 22 Jan 2009 12:04:54 -0800 (PST), Panslavista napisał(a):
> On 22 Sty, 20:46, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>> Dnia Thu, 22 Jan 2009 11:29:51 -0800 (PST), Panslavista napisał(a):
>>
>>> On 22 Sty, 18:15, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>>>> Dnia Thu, 22 Jan 2009 18:06:16 +0100, dink napisał(a):
>>
>>>>> np. do buritto - żeby miał ostrzejszy smak, dobrze się topił i nie kosztował
>>>>> 75/kg?
>>
>>>> Parmezan. Albo Grano Padano - ostrzejszy.
>>
>>> Albo kaszkawał.
>>
>> Chyba trochę za łagodny, ale mógłby byc.
>
> Sery Baca
A, to nie znam. Ale brie ładnie się topi, camembert takoż.
|