Data: 2009-01-22 20:04:54
Temat: Re: co zamiast cheddara?
Od: Panslavista <p...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 22 Sty, 20:46, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
> Dnia Thu, 22 Jan 2009 11:29:51 -0800 (PST), Panslavista napisał(a):
>
> > On 22 Sty, 18:15, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
> >> Dnia Thu, 22 Jan 2009 18:06:16 +0100, dink napisał(a):
>
> >>> np. do buritto - żeby miał ostrzejszy smak, dobrze się topił i nie kosztował
> >>> 75/kg?
>
> >> Parmezan. Albo Grano Padano - ostrzejszy.
>
> > Albo kaszkawał.
>
> Chyba trochę za łagodny, ale mógłby byc.
Sery Baca
|