Data: 2002-03-27 14:02:12
Temat: Re: co zamiast rozna?
Od: "Ana" <a...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Nomika" <m...@a...net> napisał w wiadomości
news:a7si1k$1j53$1@pingwin.acn.pl...
> No wlasnie. Kupujac piekarnik nie pomyslalam, ze przydalby sie taki z
> roznem. A teraz zastanawiam sie jak upiec kurczaka? ktos mi kiedys mówil,
ze
> istnieje takie cos na co sie nabija kurczaka i wstawia do piekarnika i on
> sie tam piecze prawie jak na roznie. Tylko co to jest i gdzie to kupic
> (Warszawa)?
> Z góry dzieki za odpowiedzi.
> Pozdrawiam,
> Monika
>
Parę osób opowiadało jaki pyszny jest kurczak upieczony na butelce
wypełnionej wodą (lub winem).
Poszukaj w archiwum.
AniaK
|