Data: 2001-01-08 14:46:32
Temat: Re: cos do chleba
Od: "Jola L-L" <j...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Magdalena W." <z...@a...net> wrote in message
news:3a55b570@news.astercity.net...
> Pasta rybna:
> makrela wedzona drobno posiekana + jajo na twardo + cebula + lycha
> solidna musztardy + pieprz + majonezu troche, zeby "skleic" . Mozna
> dolozyc kiszony/konserwowy ogorek albo marynowane grzybki
>
Zawiadamiam, ze korzystajac z Waszych porad polecialam po kolei- czyli
wyprobowalam na pierwszy ogien paste rybna Magdusi W. Jezu,jakie miala
branie. Nie dodalam tylko ogorca- z braku takowego. Jajek- 2 szt. Salatka
wloska poszla na ten czas w zapomnienie...Dopiero jak w sloiku z pasta
zobaczylam dno, to przeprosilam sie z salatka.
dzieki- Jola
|