Data: 2002-03-25 19:59:39
Temat: Re: cukier-slodzik do wypiekow
Od: PatryCCCja <k...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
tigana wrote:
> Nie zwrocilam uwagi na sklad, poniewaz jeszcze jakies dwa tygodnie temu
> gdy widzialam ten produkt, nie bylam zainteresowana robieniem
> wypiekow dedykowanych dla cukrzykow, do czasu zobaczenia wynikow mojej
to ja polecam fruktoze... przynajmniej wiadomo ze to produkt naturalny a
nie jakies chemikalia. uzywac mozna jak cukru, na opakowaniu sa dokladnie
informacje ile cuku zastapic jaka iloscia fruktozy. a w-wie czesto spotykam
wiec nie sadze zebys miala problemy z kupnem. w razie czego: w supersamie
na uni lubelskiej jest od dluzszego czasu w ziaglej sprzedazy. do tego
dzemy slodzone fruktoza. polecam, bo pyszne i nie tak przerazliwie slodkie
jak zwykle. i z owocami w srodku :)
pat
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
|