| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet. pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Bartek Kozlowski" <B...@a...ae.wroc.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: curry Date: Tue, 16 Oct 2001 22:33:38 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 18 Sender: z...@p...onet.pl@pd16.wroclaw.sdi.tpnet.pl Message-ID: <9qi5u5$2vh$1@news.onet.pl> References: <9qcp4n$8u$1@news.onet.pl> <f...@p...google.com> NNTP-Posting-Host: pd16.wroclaw.sdi.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1003264773 3057 213.76.200.16 (16 Oct 2001 20:39:33 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 16 Oct 2001 20:39:33 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:75138 Ukryj nagłówki > Czy mozna zastapic paste imbirowa / czosnkowa wersja swieza albo | |
Zobacz także