Data: 2005-05-21 19:07:03
Temat: Re: czy dodatki do ...............
Od: Waldemar Krzok <w...@t...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kruszyzna wrote:
> Pewnego pięknego dnia, a był(a) to sobota, 21 maja 2005 20:24 użytkownik Ewa
> (siostra Ani) N., sącząc kawkę, wyklepał:
>
>
>
>>A jakim cudem ciasto moze sie upiec a warzywa (w cienkich kawalkach do
>>tego) nie ?
>
>
> Bo w sumie mówimy o krótkim pieczeniu, 10 minut mniej więcej. Mój piekarnik
> to do tego taki oryginał, że lubi w jednym miejscu przepiec, w drugim nie
> dopiec. No, ale to prawie antyk :)
> Faktycznie, może następnym razem spróbuję w ten sposób :)
to jak długo malretujesz pieczarki na patelni? Bo ja też nigdy dłużej
niż 5-6 minut, inaczej robią się wiórki pieczarkowe :-)
Jedyna różnica między surowymi i już upieczonymi jest taka, że na
patelni smażysz normalnie z tłuszczem, na pizzy są "suche", więc inaczej
smakują.
Waldek
|