| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "slonk0" <s...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: czy można zastąpić brązowy cukier... Date: Fri, 29 Oct 2004 14:25:16 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 14 Sender: s...@p...onet.pl@awg13.neoplus.adsl.tpnet.pl Message-ID: <cltcsg$nq$1@news.onet.pl> References: <cltc77$69l$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: awg13.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1099052752 762 83.27.66.13 (29 Oct 2004 12:25:52 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 29 Oct 2004 12:25:52 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:220082 Ukryj nagłówki > .... białym cukrem? mam przepis na bułeczki cynamonowe i niestety nie mam | |
Zobacz także