Data: 2004-01-07 17:01:26
Temat: Re: czy wok tylko do chinszczyzny?
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <btguh1$bh4$1@atlantis.news.tpi.pl>, Basia <b...@o...pl>
wrote:
>
> ja chyba zle mojej patelni nie traktuje - druciakiem ani widelcem jej nie
> czestuje.
> Jest moim ulubionym naczyniem do smazenia, wiec jest zdecydowanie najwiecej
> uzywana i pomimo, ze teflon nie zlazi, to wszystko zaczyna sie przyklejac do
> niej podczas smazenia a jeszcze nie tak dawno tej cechy nie bylo. Obawiam
> sie, ze jeszcze troche i ten nieszczesny teflon jednak moze caczac zlazic...
Coś musiałaś źle zrobić -- przegrzać? Wprawdzie jasne jst, że
teflonowa patelnia nie wytrzyma raczej tak długo jak zwykła, ale jednak
te kilka lat bez problemów powinna. Inaczej nie oplacałoby się kupować,
zwłaszcza nie tanich Tefali.
Władysław
|