Data: 2003-09-12 07:10:57
Temat: Re: dip
Od: "anton" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ja mam taką małą wariację ale nie wiem czy będzie tu na miejscu jako, że
jest to rzecz w połowie sztuczna , niestety.
Robi się to tak: gorący kubek: " ZUPA CEBULOWA Z GRZANKAMI" - wsypać do
śmietany i dobrze rozmieszać by nie było grudek ( chodzi przede wszystkim o
grzanki).
Użytkownik "Patrycja Kruk" <p...@p...fm> napisał w
wiadomości news:bjq20t$dj$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witam,
>
> Mam kolejne pytanie, skoro mi tak dobrze z żeberkami poszło i bylo po
> prostu mnniam:-) Mam ochotę na warzywa z dipami, a dosyć mam jakichś
> sztucznych dipów ze sklepu. Normalne robiłam dośc dawno temu i już nie
> pamiętam. Mógłby mi ktoś podać jak się robi takie barzdiej na ostro?
> Z góry dziękuję:-))
> --
> Pozdrawiam,
> Patrycja
>
|