Data: 2004-04-26 18:54:28
Temat: Re: dlaczego ?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 26 Apr 2004 09:01:36 -0700, Magdalena Bassett
<m...@o...com> wrote:
>
>
>batory wrote:
>
>> Uzytkownik "wiku" <s...@r...pl> napisal w wiadomosci
>> news:c6iuct$a3q$1@achot.icm.edu.pl...
>> > jest kilka kuchennych trickow, ktore uzywam, choc ich sens pozostaje dla
>> > mnie tajemnica
>> > przyklad 1 - jeszcze po babci przejalem opalanie cebuli, ktora ma isc
>> > do bulionu/zupy nad gazem, po co to robie ???
>> >
>> dla pieknego koloru rosolku
>>
>> A mnie sie kiedys zapytal kolega syna dlaczego usmazone nalesniki klade na
>> plaski talerz odwrócony dnem do góry to jedyna odpowiedz jaka mi podówczas
>> przyszla do glowy byla : a bo moja mam tak robila.
>> Pozdrówka - Agnieszka
>
>Hej, moja Mama tez tak robila i ja tez tak robie. Powod: nalesniki kladzione
>na plasko przylepiaja sie do powierzchni, na ktorej sie je kladzie.
>MB
nie tylko do podloza, ale i do siebie wzajemnie!
ja tez tak robie, mam to po Mamie i Babci
trys
K.T. - starannie opakowana
|