Data: 2005-11-23 16:58:37
Temat: Re: dlaczego pączki kupne są lepsze?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 23 Nov 2005 17:26:10 +0100, "siliana"
<t...@o...pl> wrote:
>Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
>wiadomosci news:01d7o1tcndj34pilac61e55d442e0msdfe@4ax.com...
>
>> I dobrze! Rob paczki matematyczna metoda kolejnych przyblizen az
>> dojdziesz do perfekcji. w subiektywnym oczywiscie sensie
>
>2 x mi sie nie udaslo drozdzowe, raz pierogi i golabki i ja juz wiem, ze za
>chiny wiecej nie bede probowac:( szybko sie zrazam:)
>
To ten przepis na paczki to na co CI? :PPPP
Ja wielu ciast tez nie tykam, bo ja lubie robic na zywiol i bez
wagi, a ciasta to w sumie chyba jedyna rzecz, gdzie odkurzyc wage
nalezy....
a dlaczego pierogi nie? Jest swietny przepis na bardzo elastyczne
ciasto Kota na pierogi - z wrzatkiem. Mozna byle jak zrobic
i...wychodzi! My tu mamy jedna z doskoku, co jej mielone nie
wychodza w ogole. Od czasu do czasu sie zawezmie i zrobi, a to ze
sie rozleca to wedlug mnie w ogole nie wazne, mozna od razu
zamienic na Sloppy Joes i juz..a dlaczego golabki nie? za suche?
Kapusta sie rozleciala?.Ja lubie kapuste golabkowa ze spodu
sagana, taka, zazwyczaj, troche przypalona..... W kuchni do
pewnych rzeczy nie warto sie zarazac, bo nie wiadomo - moze z
tych rzeczy, ktore nie wychodza, wykombinujesz cos unikalnego!!
Pierz, co wierzy, ze wiele dan to pomylki/przypadki i nne wpadki
:)
K.T. - starannie opakowana
|