Data: 2005-11-24 08:36:44
Temat: Re: dlaczego pączki kupne są lepsze?
Od: "Gusiek" <a...@W...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Basia" <b...@o...pl> napisał w wiadomości
news:dm3ti9$9l7$1@atlantis.news.tpi.pl...
> >
> > Nikt nikogo nie poduszczał. Odpowiedziałam na pytanie. Nie na prośbę o
> > podanie przepisu.
>
> nie, nie odpowiedziałas na pytanie, bo brzmiałao ono:
>
> "Wiele juz probowalam paczkow z cukierni i z roznych domowych produkcji.
te
> domowe, zawsze sa nazbyt "bułczane", - na czym polega sekret? Moze tluszcz
w
> jakim sie je gotuje/smazy - nie wiem co?"
>
> a Ty napisałaś:
> "Kwestia przepisu, moje nie są bułczane, tylko obłędne, przepisu nie dam
;)"
>
> to jest odpowiedz na ostawione pytanie?
>
> A dla Uli, autorki wątku, wklejam przepis który podawałam na grupie prawie
4
> lata temu i kilka osób go chwaliło:
[ciach]
ZIEEEEEEEEEW...
A Ty powiedz, czytać umiesz? Chyba nie :)
Ja już wszystko powiedziałam na ten temat, co miałam do powiedzenia.
Zachowujecie się jak strażniczki ładu rodem kółka gospodyń wiejskich pod
patronatem partii moherowych beretów.
EOT
|