Data: 2004-06-04 01:30:16
Temat: Re: dobry sos do gołąbków
Od: Magdalena Bassett <m...@o...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Ewa (siostra Ani) N." wrote:
>
> To *jest* (i byl, i bedzie) nieslychany patent Magdaleny B., zupelnie
> niezaleznie od wszystich innych przepisow :-)
Dzieki! Jak dzieci byly male, to nie lubialy zapachu gotowanej kapusty i
wtedy wpadlam na ten pomysl.
>
>
> > troche sosu sojowego lub maggi, jak kto sie chemii nie brzydzi.
>
> Ani mikrofalowki.
>
> Ewcia
>
> --
> Niesz
A w ten weekend odkrylam, ze moje uzaleznienie od Smietanfixa przy
ubijaniu smietany jest rzeczywiscie bez sensu. Ubilam w sobote smietane
z cukrem bez tego, bo zapomnialam kupic, i zrolowalam czekoladowa rolade
z ta smietana. Nie dosc, ze sztywno sie utrzymala przez caly wieczor, to
jeszcze na drugi dzien pozostaly kawalek rolady nie rozplynal sie. No
wiec nigdy wiecej smietanfixa, tylko bogatsze smietanki. Ta byla 36%.
Magdalena Bassett
|