Data: 2003-09-25 08:53:14
Temat: Re: dobry sos z pieczarek ?
Od: "Anna Ladorucka" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "waldek" <x...@o...pl> napisał w wiadomości
news:bkua1h$32v$1@atlantis.news.tpi.pl...
> > najprostszy - poddusić pieczarki na maśle z cebulą, przypieprzyć,
posolić,
> > jak odparują, zaciągnąć śmietaną :D
> ========
> Dokładnie tak.
> Można przed dodaniem śmietany podlać całość ciemnym sosem sojowym
> (grzybowym), a na koniec zakropić do smaku cytryną.
Hmm, czy jest sens dodawac do grzybow sosu sojowego grzybowego? Czy on
zmieni smak potrawy w inny sposob, niz jasny sos sojowy?
--
Pozdrawiam,
Ania
www.biblioNETka.pl - Sprawdź, co lubisz czytać!
|