Data: 2004-03-08 21:16:47
Temat: Re: dwie różna rzeczy (jaja przepiórcze i anchois)
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le lundi 8 mars 2004 ŕ 21:43:03, kaja a écrit :
> 1: podrzucicie jakieś ciekawe sposoby na spożycie jaj przepiórczych. Nie
> chodzi mi o przepisy zawierające jaja, chodzi o to żeby to był główny,
> nie jedyny oczywiście składnik przystawki.
Kokilki z owymi.
> Oto sposób spożycia jaja przepiórczego przekazany mi przez rodziców:
> surowe jajo wbijamy do kieliszka od wódki :)
Zabijanie smaku, czemu nie :->
> 2: ta sama prośba tyle, że z anchois. Jakaś przystawka z głównym i
> dominującym smakiem. Myślałam nad zwykłymi kanapkami z masełkiem i
> filecikami, ale mam wątpliwości czy nie będzie to zbyt słone... Jak
> myślicie?
Odmocz, i po krzyku.
ps. anchois po polsku nazywaje sie sardele.
Ewcia
--
Niesz !
|