Data: 2003-10-02 18:47:28
Temat: Re: dylemat
Od: Beata Mateuszczyk <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
MW wrote:
> Witajcie,
> -- Kurcze, zaprosilam na kolacje troche osob, wyszlo wiecej niz myslalam
> mialam zamiar zrobic pyszne drobiowe flaki, ale z amaly garnek...........
> Hmmm i tak mysle i mysle............
> Mam nowego robota .....moze fondue - ale jak to serowe sie robi hm....
> Megi - zadumana
Fondue raczej odpada. Jak dużo gości to sobie oczy wykłują sięgając do
jednego garnka.
A na szybko to może coś takiego. Mrożone ciiasto francuskie. Na to kilka
rodzajów startego sera (im więcej tym lepiej). Na to nie zbyt dużo
żurawiny. Zwinąć w rulon. Albo warstwami jak tort. Upiec. Można dodać
szynkę lub inne mięso.
Przystawka zrobiła furorę. Pewien smakosz w towarzystwie wyjadał resztki
z blachy.
Pomysł nie jest mój. Przepis nalezy do koleżanki, która dostała go innej
koleżanki.
Pozdrawiam
Bea
|