Data: 2006-09-10 11:01:29
Temat: Re: dynia
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"dogma24" <d...@g...pl> wrote in message
news:ee0rbc$erd$2@nemesis.news.tpi.pl...
> Panslavista napisał(a):
>
>>> Jak pogotuję dłużej to moge nie pasteryzować??
>>> pozdrawiam
>>> Agnieszka
>>
>> Będzie braja.
>
> dokladnie, w przeciez chodzi o to, zeby dynia pozostala chrupiaca bo wtedy
> jest najlepsza...
> dlatego w tym przepisie jest ylko zalewana a wychodzi rewelacyjnie...
> jak nie chcesz paseryzowac w garnku to mozesz przeciez w piekarniku, jesli
> chodzi o czas pasteryzacji to jest podobnie a wiecej sloikow wchodzi...
> dogma
Tylko termometr potrzebny, żeby pokrywki nie połączyć trwale ze szklem...
:-P)))))
|