Data: 2008-01-23 21:52:22
Temat: Re: dynia
Od: Ikselka <i...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 23 Jan 2008 18:38:55 +0100, Panslavista napisał(a):
> Można też zagęszczać z
> dodatkiem cukru na marmoladę samą dynię lub z owocami.
Zrobiłam raz dżem z dyni i moreli - pół na pół. Nie zagęszczałam, użyłam
Żelfixu (inne tego typu rzeczy to badziewie straszne - próbowałam). Dżem
dzięki dyni miał aksamitną konsystencję, łagodny smak, no i objetość nie do
pogardzenia :-D
I co za pychota...
--
XL wiosenna
===========================================
Adres na WP nieaktywny. Priv tylko na e...@o...pl
Pozdrawiam podszywki - produkujcie sie dalej, nie mam nic przeciwko temu,
byle było mądrze :-P
|