Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail
From: "Krajan" <m...@o...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: dziczyzna...
Date: Fri, 3 Jan 2003 19:43:26 +0100
Organization: news.onet.pl
Lines: 38
Sender: m...@o...pl@pa200.grojec.sdi.tpnet.pl
Message-ID: <av4ll6$sno$1@news.onet.pl>
References: <av2d2n$amg$1@news.onet.pl> <av4aq9$1u6$1@news.onet.pl>
NNTP-Posting-Host: pa200.grojec.sdi.tpnet.pl
X-Trace: news.onet.pl 1041619430 29432 217.97.48.200 (3 Jan 2003 18:43:50 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 3 Jan 2003 18:43:50 GMT
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2720.3000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:140379
Ukryj nagłówki
"Krzysztof Klimczak" <k...@n...plusnet.pl> wrote in message
news:av4aq9$1u6$1@news.onet.pl...
>
> Użytkownik "Krajan" <m...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:av2d2n$amg$1@news.onet.pl...
> > Witam,
> >
> > dorwałem kawałek schabu z dzika, poszukuje dobrego przepisu na jego
> > przyrządzenie, może np. gulasz, (szkoda byłoby przerobić go na kotlety)
> > właściwie poszukuje przepisów na różnego rodzaju mięsa (brat jest
> myśliwym)
> > z dziczyzny ale teraz najbardziej zależy mi na przyrządzeniu kawałka
dzika
> > :))
> >
> >
> >
> > Pozdrawiam
> >
> > AK
>
> Gulasz ze schabu? Oszalałeś? To tak jakbyś zrobił chleb ze samlcem i
> kawiorem. Na gulasz bierzemy łopatkę lub karkówkę. A schab polecam upiec w
> całości, uprzednio go marynując...
>
> Pozdrawiam,
>
> KK
>
Oj..... chyba masz racje, to bedzie najlepsze rozwiazanie :)
Tylko ja nigdy nic nie marynowałem :(
Dzieki
AK
|