Data: 2000-03-19 16:57:20
Temat: Re: dziury w serze
Od: g...@i...pl (Iza i Grzegorz Wójcik)
Pokaż wszystkie nagłówki
" Wygryzaja" je bakterie w czasie lezakowania sera. To tak w wielkim
uproszczeniu.
A co do ementalera z Zakopanego to jest naprawde wysmienity. Przynajmniej
dla mnie
Izabela Wójcik
> Kochani,
> Wlasnie konsumuje pyszne grzanki z
> Ementalera Zakopianskiego (tak przynajmniej
> sie nazywal) i naszlo mnie pytanie:
>
> JAK POWSTAJA DZIURY W ZOLTYM SERZE ?
>
>
> Norway
>
>
>
> --
> Szukasz pracy ? Znasz rynek IT (Internet) ? - http://webcorp.pl/praca/
>
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
|