Data: 2004-08-30 20:49:27
Temat: Re: eksperyment z bakłażanem
Od: walkie <walkie@no_spam_wroclaw.net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Paul Urstein napisał:
>>skad bierzesz ricotte ktora sie da pokruszyc?
>>przeciez ricotta to cos takiego w konsystencji jaki polski serek homo
>>tyle ze slodkiego mleka czy smietanki
>
>
> A widzisz...
> dziekuje ci bardzo za to pytanie, poniewaz jak sie okazuje zapomnialem o
> dosyc istotnej akcji.
> Ricotta nalezy najpierw wysuszyc w piekarniku....wtedy daje sie pokruszyc
> albo nawetr utrzec na tarce o szerokich dziurach.
> Dodam ze popelnilem jeszcze jeden blad....Bellini urodzil sie w Catania a
> nie w Palermo...
>
>
HA! ;-) Mam Cie :)
--
* Justyna - walkie!
* http://walkie.cegla.art.pl & http://shanties.art.pl
* http://www.grupa.szantymaniak.pl/?walkie!
* Nawet ząb bywa wstawiony!
|