Data: 2007-01-28 21:32:06
Temat: Re: farsz do pierogów
Od: "misiczka" <i...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "czeremcha " <c...@g...SKASUJ-TO.pl> napisał w
wiadomości news:epj1uk$o2v$1@inews.gazeta.pl...
> Jeśli robisz pierogi z mięsem gotowanym, to alternatywnie:
> - surowa wieprzowina + surowa cebula + sól + pieprz
> - surowe mięso z kurczaka + marchew starta na tarce o dużych oczkach,
> przyprawione w kierunku chińskim.
Wypróbowałaś to, czy piszesz teoretycznie?
Nie jestem pewna, czy surowe mięso w pierogu w ogóle się ugotuje, zanim ten
się nie rozpadnie - ale, mogę się mylić.
pozdrawiam,
Lesława Jaworowska
--
"By zdobyć kobietę, mężczyźni wynajdują cudowne oszukaństwa.
By ją porzucić - wymyślają głupie i niezręczne kłamstwa"
Sidonie Gabrielle Colette
http://leslawa-ignaszewska.com
|