Data: 2001-11-22 11:10:01
Temat: Re: fasolka po bretońsku...
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Agata Solon" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:9tikg3$om2$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl> w wiadomości
do
> grup dyskusyjnych napisał:9tgcsi$o1c$...@n...onet.pl...
>
> > Majeranek tak, a czosnku nie... A wczoraj dodałam ciut oregano, bo jakoś
> mi
> > podleciało pod ręce...
> > --
> > Joanna
> Czaber koniecznie! To ziele stworzone specjalnie do fasolki!
W życiu do niczego tego nie użyłam... Nawet nie kojarzę jak pachnie...
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|