Data: 2007-07-25 09:20:24
Temat: Re: fasolka po bretonsku
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le mercredi 25 juillet 2007 ŕ 09:58:00, dans <f86vr5$pje$1@news.onet.pl> vous
écriviez :
>>
>> ps. Ja coraz glebiej wierze za fasolka po bretonsku jest polskim
>> autentycznym wcieleniem cassoulet'a. Naprawde i historycznie.
> A co to jest, ten "cassoulett?"?
Cassoulett - nie wiem. Natomiast cassoulet wystarczy wpisac w
Google... :)
http://www.slownik-online.pl/kopalinski/1792A1B93D6F
8C31C12565B60005CC65.php
http://kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/2,54041,,,,31861470
,P_KOBIETA_PRZEPISY.html
Ewcia
--
Niesz
http://www.krolestwa.com
|