Data: 2002-08-17 18:30:55
Temat: Re: faszerowana cukinia - pomocy!
Od: b...@d...com.pl (Herbatka)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: "biedronka" <b...@b...net.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Saturday, August 17, 2002 12:22 AM
Subject: Re: faszerowana cukinia - pomocy!
> Witam
>
> Jestem juz dawno po obiedzie, ale jakos nie mialam czasu wczesniej
napisac.
> Po pierwsze dziekuje za wskazowki, a po drugie musze sie pochwalic ze
wyszlo
> pyszne :) mniam mniam ... a do tgeo warzywnego zeby nie bylo takie nijakie
> dodałam kotlety sojowe i też było całkiem całkiem, ale oczywiscie z
mieskiem
> było 100 razy lepsze. Jeszcze raz dziekuje i polecam wssytkim cukinie
> faszerowana o ktorej byla mowa w poscie ;)
> Smacznego wszystkim zycze
> Z pozdrowieniami
> Ania
>
Kotlety sojowe sa lepsze, jesli je poddusisz albo usmazysz a pozniej
namoczysz na pare godzin w gestym sosie pomidorowym, doprawionym ziolami i
pieprzem - moja mama dostala "prikaz" od lekarza, zeby jesc jak najwiecej
soi (wiesz, menopauza i tym podobne atrakcje) i w ten sposob oswaja koltety
sojowe - pozniej do tego sosu dodaje podduszona cukinie, papryke i cebule i
je z dodatkiem makaronu - nawet mi smakuje a jestem wyjatkowo "uczulona" na
punkcie sojowych podrobek miesa :-)
Herbatka
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|