Data: 2005-03-16 11:18:48
Temat: Re: galareta z nóżek
Od: "@nn" <a...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Artur Wieckowski" <a...@b...bezneostrada.pl> napisał w
wiadomości news:d18um6$jed$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Użytkownik "@nn" <a...@p...pl> napisał w wiadomości
> news:d17int$qam$1@nemesis.news.tpi.pl...
>> dorzucam liścia laurowego i zielska angielskiego, solę
>> wodę.
>
> Zdaje mi się, że trochę za wcześnie używasz liscia. Z tego co sie
> orientuje,
> laur wieńczy dzieło i powinien być dorzucony na kilkanaście minut
> przed
> końcem gotowania. Wrzucany za wcześnie oprócz wszystkiego co
> najlepsze, daje
> również efekty nieporządane, głównie nie smaczną goryczkę.
>
>
Być może masz rację, z tym że ja używam 1(słownie jeden) liść na wielki
gar zupy czy czego tam innego, goryczki wiec nie było mi jeszcze dane
zaznać ;-)
Ania
--
Pisz tu: http://www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ
****************************************************
*********************
"Życie jest nie zdrowe, a sufity zawsze są gotowe żeby spaść na
głowę..."
|