« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!newsfeed.tpinternet.p l!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "K_a_s_i_a" <k...@t...o2.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: gałka muszkatołowa Date: Thu, 13 May 2004 09:48:23 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 14 Message-ID: <c7v98t$h1f$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <c7v7eh$9fe$1@atlantis.news.tpi.pl> <1gkvog0plrlmb.2bs82g1hx0dx$.dlg@40tude.net> <c7v91p$8fh$1@nemesis.news.tpi.pl> <n6h54ahv8o57$.1o97xmr2yfk3g.dlg@40tude.net> NNTP-Posting-Host: 212.160.130.254 X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1084434526 17455 212.160.130.254 (13 May 2004 07:48:46 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 13 May 2004 07:48:46 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:201446 Ukryj nagłówki > > A ja ziemniaki to gotowałam do tej pory z listkiem laurowym i czosnkiem. |
Zobacz także