Data: 2007-11-28 12:14:41
Temat: Re: garnek rzymski - przepisy
Od: "darek" <d...@h...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "MONI|<A" <moni|<...@p...wp.pl> napisał w wiadomości
news:474c37ef@news.home.net.pl...
>> > Ale po co tak przepłacac taki garnek można już dostać od polskiego
>> > producenta
>> A masz może namiar?
> sklep firmowym Formaster w Kielcach,
Znam ten garnek... znajomi sobie tak sprawili.
Pod wpływem ich opinii ja się zdecydowałem na oryginalnego roemertopfa, oni
zresztą też ...
i wniosek jest jeden - nie ma nawet co porównywać. Jakość wypalenia tego
garnka jest kiepściutka, pełno nierówności, nie wspominając juz o tym, że w
środku nie ma glazury. Przez to zdarza się, że mięso przywiera.
A tak w ogóle, to miałem go w ręku i można powiedzieć jedno - to po prostu
imitacja Swinga z roemertopfa. Dosyć kiepska do tego.
darek
|