Data: 2004-12-21 08:59:24
Temat: Re: gluten
Od: "Atunia " <a...@W...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Zora <z...@g...pl> napisał(a):
> Hmmmm, sporo. A po wiela taka przyjemność ?
Jakieś śmieszne pieniądze, ja już teraz nie pamiętam, ale majaczy mi się chyba
sprzed pół roku chyba jakieś 30 złotych. Wiem, że więcej było zamieszania z
tym podjechaniem do młyna, ważeniem samochodu i później przesypywaniem tej
mąki do mniejszych worków... A cena mnie wtedy rozśmieszyła.
> Ja swojego obrzezałam, przełożyłam, zakonserwowałam lepikiem z powideł i...
> zmiękł :D
Moje są małe i spieczone, nie ma czego rzezać ;). Chyba się zmobilizuję i
zrobię jakiś lukier, przepisy mi się jakieś wyguglały, ciekawe czy polukruję
pierniczki czy zaklajstruję garnek...
Pozdrawiam
Atunia
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|