Data: 2001-08-20 07:21:08
Temat: Re: gołabki
Od: "Marek Lang" <m...@h...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
{Wilma} <w...@o...pl> wrote in message
news:9lqd88$m5s$1@galaxy.uci.agh.edu.pl...
>
> Użytkownik "Studio2" <a...@d...com.pl> napisał w wiadomości
> news:9lq9l5$329$1@news.internetia.pl...
> : Czesc ! Jestem tu nowa i odrazu potrzebuje pomocy. Moj mezszczyzna ma
ochote
> : na golabki a ja nie mam zadnego dobrego przepisu na nie.
RATUJCIE!!!!!!!!
> :
> Golabek golabkowi nierowny. Ja np. gotuje 2 szklanki ryzu na 1/2 kg
mielonego
> miesa dlatego podam Ci stronke z golabkami podobnymi do takich jakie ja
gotuje.
Dodalbym jeszcze, ze ryz powinien byc tylko lekko podgotowany (ja gotuje
oonego okolo 7 minut) przed wrzuceniem do farszu.
Pozdrawiam,
Marek
|