Data: 2007-04-05 03:29:54
Temat: Re: gotowe przyprawy i sosy, które przydatne i dobre które odradzacie
Od: Magdalena Bassett <i...@b...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
bodzio wrote:
>
> Użytkownik "Magdalena Bassett" <i...@b...com> napisał w
> wiadomości news:1318506e32ocj4d@corp.supernews.com...
>
>> bodzio wrote:
>>
>>> ostatnio przykładowo jadłem sałatke ze sosikiem włoskim i
>>
>>
>> *Najlepszy do tego jest pojemnik w ksztalcie malego baniaka, z cienka
>> szyjka i grubym brzuchem - latwo mieszac w nim plyny tylko przez
>> potrzasanie.
>
>
>
> czy ten sosik jak i vinaigrette są do jednorazowego uzytku i za każdym
> razem robicie od nowa, czy mozna je przechowywać?
W zasadzie zawsze robie od nowa, ale zdarzylo mi sie przechowac
vinaigrette przez 1 dzien. Sosu ze smietana czy majonezem bym nie
przechowywala.
MB
|