Data: 2001-06-03 13:27:53
Temat: Re: grill
Od: Aleksander Kłosiewicz <s...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "busek" <b...@w...pl> napisał w wiadomości
news:9fct1b$6mf$1@news.tpi.pl...
> Użytkownik "Aleksander Kłosiewicz" <s...@i...pl> napisał w
wiadomości
> news:9fac5p$72f$1@news.internetia.pl...
> > Czy jest to pytanie zawdowca? tzn czy te imprezy będą komercyjne ?
> > pozdr. Alex
>
> Witam serdecznie
>
> te impry beda komercyjne ale niestety nie dla mnie,
>
> pozdrawiam busek
>
>
No dobrze, to powiem tak: żeberka i karkówka to standardy więc pomijam
ale - pierś indyka w marynacie jogurtowej , polędwiczki wieprzowe
nadziewane rokpolem, hamburgery z plastrem cebuli w środku, pstrągi w
ziołach. Poza tym bezmięsne -
-pieczarki w marynacie ziołowej, pomidory z fetą i bazylią, bakłażany
nadziewane, czosnek pieczony w folii, a na deser pieczone jabłka
nadziewane, banany z pralinąmigdałową, lub szaszłyki owocowe z Grand
Marnier.
Powiedz co byś chciał bo wszystkiego to mi się klepać nie chce
pozdr.Alex
"Odkrycie nowego dania większym jest szczęściem dla ludzkości niż
odkrycie nowej gwiazdy."
Anthelme Brillat-Savarin
|