Data: 2001-06-09 16:42:28
Temat: Re: grill
Od: l...@i...uj.edu.pl (Leszek(Lechu) Marmon)
Pokaż wszystkie nagłówki
l...@a...com (Lilibell555) wrote:
>W te marynate wkladamy na pare godzin skirt steak-moze ktos pomoze jak to
Skoro juz mowa o marynacie to ja osobiscie marynuje mieso nawet przez kilka
dni (oczywiscie w lodowce). Jest znacznie bardziej kruche i jest pyszne.
Jesli marynuje sie poledwice to mozna miec dodatkowo pewnosc, ze bedzie
miekka niezaleznie od tego ile sie ja pozniej grilluje. Wolowina tez po
takim marynowaniu bedzie miekka i krucha ale tu juz trzeba uwazac aby z
jednej strony nie wysuszyc a z drugiej aby byla dopieczona. Poledwice mozna
jesc nawet surowo wiec nie ma obaw.
Pozdrawiam.
Lechu
--
_ _
| | ___ ___| |__ _ _ Leszek(Lechu) Marmon
| | / _ \/ __| '_ \| | | | l...@S...PRECZ.ii.uj.edu.pl
| |__| __/ (__| | | | |_| | http://www.ii.uj.edu.pl/~lechu
|_____\___|\___|_| |_|\__,_| ICQ UIN: 59825820
|