Data: 2001-12-05 09:58:43
Temat: Re: grzybowa
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik czarek <c...@z...dwws.pl> w wiadomooci do grup dyskusyjnych
napisał:B833AAD2.333D%c...@z...dwws.pl...
> in article 3...@n...vogel.pl, wbe at w...@f...internet.pl wrote on
> 05-12-2001 8:53:
>
> Jak rozumem chodzi o zupe z suszonych grzybow, Jezeli chodzi o to to sa
dwie
> szkoly. Namczanie grzybow przed wrzucaniem ich dozupy i druga wrzucanie
> suszonych bezposrednio do bulionu. Moim zdaniem i tak i tak jest dobrze,
> Zasada podstawowa przy gotowaniu grzybowej brzmi: im wiecej grzybow tym
zupa
> lepsza. Oczywiscie przygotowana na wywarze ze swierzych warzyw jest lepsza
> niz z kostki. Druga zasada: grzyby najlepiej czuja sie w towarzystwie
> smietany i odrobiny galki muszkatulowej. Jak dodatek moim zdaniem
> zniezastapione sa lazanki
Popieram :-))
I takie zupy pieknie pachna.
Wkn
|