Data: 2013-05-08 13:26:20
Temat: Re: grzyby i jajko w filiżance
Od: p...@w...pl
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu środa, 8 maja 2013 13:19:16 UTC+2 użytkownik Nika napisał:
> W dniu 2013-05-07 12:27, piotr(...)@wp.pl pisze:
>
> Ten
>
> > Tak, to suflet by�, teraz �atwiej mi szuka�, a przepis�w faktycznie od
groma.
>
> > Je�li jeszcze kto� podpowie jak nazywa� si� ten kucharz (kr�tkie
w�osy, blondyn) to b�d� szuka� TEGO przepisu, bo jako� mi wpad� w
j�zyk/ucho/oko. Prawdopodobnie widzia�em to na programie kuchnia.tv, ale nie
umiem kucharza znale�� z twarzy, mo�e pomyli�em programy. Je�li kto� to
ogl�da to b�dzie wiedzia� o jaki program mi chodzi. Kuchnia jako pomieszczenie
urz�dzona ca�a na bia�o, tak wr�cz ascetycznie.
>
> >
>
> Jamie? http://goo.gl/BddCi
> Nawet na jego stronie jest przepis odpowiadaj�cy z grubsza Twojemu opisowi.
>
> http://www.jamieoliver.com/recipes/vegetables-recipe
s/italian-style-baked-cheesy-mushrooms
>
Nie, to nie on, tamten troszkę starszy jest. Ten z piekielnej kuchni to też nie ten.
Ja go znajdę. I wtedy się najem jak te pająki.
|