Data: 2002-10-03 03:59:51
Temat: Re: grzyby i podgrzybki
Od: Magdalena Bassett <m...@w...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Rudy102 wrote:
>
> On Wed, 2 Oct 2002 20:01:07 +0200, "Ewa \(siostra Ani\) N."
> <n...@y...com> wrote:
>
> >
> >
> >A ja wlasnie rydze ze sklepu przynioslam !
> >(ale o cenie nie napisze, bo mi wstyd)
> >
> >
> >Ewcia
>
> U mnie chantrelle (kurki ?) kosztuja $34 za 0.5 kg....a porcini
> ( prawdziwki ?) $48 za 0.5 kg...powiesic sie mozna...
> ;-((
>
> Art(Gruby).
>
> Abyssus abyssum invocat.
Co ty, u nas w najdrozszym sklepie kurki po $29 za funt. Prawdziwki to
tylko na rynku, nawet nie pytalam za ile, bo widzialam ceny za trufle
(ponoc z Tybetu!) za $60 za funt
hahahahahahhhhhaaaaaaaaa
chyba zaczne produkowac syntetyczne czy co?
Magdalena Bassett
|