Data: 2006-01-20 14:28:11
Temat: Re: grzyby mun - co i jak?
Od: "gosiaczek" <m...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
ja duzo robie chinszczyzny i tez nigdy nic z tych grzybow nie odcinalam,
przewaznie suszone sa same kapelusze, jak poleza troche we wrzatku to sie
rozprostuja
uwazaj bo one bardzo"puchna" - robi ich sie bardzo duzo z malej ilosci
ale wyprobowalam i kiedys zasuszylam z powrotem takiego grzybka na
grzejniku, nylo ok;-)
--
gosiaczek
www.pphuadma.bazarek.pl
Użytkownik "madv" <m...@o...pl> napisał w wiadomości
news:dqqr1e$3p6$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witam
> Wlasnie poraz pierwszy przygotowuje sajgonki. Mam grzyby mun firmy Tao Tao
w
> paczce http://www.taotao.pl/opisy/t_g_mun.html . Moze wyda sie to
smieszne,
> ale nie wiem, ktora czesc tych grzybkow to ogonki (nozki do odciecia) ;)
One
> sa tak poskrecane, ze nie moge sobie poradzic z identyfikacja, gdzie
> znajduje sie kapelusz a gdzie ogonki.
> Prosze o pomoc. Bede wdzieczna za odpowiedzi.
> Pozdrawiam
>
>
|