Data: 2001-11-12 08:58:53
Temat: Re: hamburgery
Od: "Dominika NM" <d...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> wrote in message
news:j21vutsdonbcb1g03djv6u30dqtvi3dkcf@4ax.com...
> mozesz zrobic pasties - pierog z kruchego ciasta (tutejszego),
> tradycyjnie, kornwalijski, z nadzieniem z pokrojonych
> kartofelkow, mieska posiekanego, cebuli, marchewki, jakiejs tam
> rzepy przeze mnie nie uzywanej). jakby co to pozniej szczegoly
> wrzuce, bo warianty sa rozne
> Krysia
> K.T. - starannie opakowana
Takie zwykle kruche? I uksztaltowac jak pierogi? I piec w piekarniku? A nie
rozwala sie to przy jedzeniu? Znaczy nie kruszy? Ja takie cos za granicami
jadalam ale z francuskiego bylo ciasta ... Poprosze szczególy ciasta o ile
rózni sie od zwyklego kruchego... :-)))
Pozdrawiam
DominikaNM
|