Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!not-for-
mail
From: "Lukas" <b...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: help - fondue !!!
Date: Mon, 2 Jul 2001 12:06:04 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl
Lines: 28
Message-ID: <9hphb2$cca$1@news.tpi.pl>
References: <3...@p...pl>
NNTP-Posting-Host: fwt.computerland.pl
X-Trace: news.tpi.pl 994068642 12682 195.205.192.100 (2 Jul 2001 10:10:42 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: 2 Jul 2001 10:10:42 GMT
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400
X-MSMail-Priority: Normal
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:57234
Ukryj nagłówki
Do ciasta piwnego polecam pieczarki, z innymi warzywkami nie probowalem, a
jezeli chodzi o ser to mozesz podac camembert do obtoczenia w panierce i
chlup do glebokiego oleju.
Pozdrawiam
Użytkownik "Adam Majtyka" <m...@p...pl> napisał w wiadomości
news:3B40406D.3D5ACF96@pbks.pl...
> cze!
>
> pomozcie ! wlasnie dostalem w prezencie sprzecich do robienie fondue i
> zostalem zobligowany do zrobienia imprezy z tym ze ...
>
> macie jekies pomysly? tzn nie chce robic fondue ale jakies wynalazki ze
> lezy na stole kupa fajnych rzeczy (np pieczarki itp)
> kazdy sobie cos nadziewa i wsadza do gara, wymyslilem zeby jeszcze
> zrobic ciasto piwne do maczania tych frykasow, tylko co bedzie do tego
> najsmaczniejsze - nie ukrywam ze interesuja mnie glownie warzywka, a cz
> np kawalki zoltego sera umoczone w ciecsie beda sie trzymaly kupu ....
> moze ktos ma doswiadczenia i moze sie podzielic
>
> pozdrawiam
>
> ps slyszalem ze kawalki lososie tez sa ql
>
>
|