Data: 2002-05-10 14:58:49
Temat: Re: hmmmm...moze to banalne
Od: Aleksander Kłosiewicz <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Jerzy" <0...@m...pl> napisał w wiadomości
news:abb5ok$ihs$1@sunsite.icm.edu.pl...
> > > ....ale jaka kielbase polecalibyscie na grilla? Chodzi o
rodzaj tzn.
> np.
> > > podwawelska, zwyczajna.... Dzieki
>
> > Jak kiełbasa smakuje ci przed pieczeniem to po upieczeniu też
będzie
> dobra,
> > a jeśli niepieczona jest obrzydliwa, to pieczenie nic jej nie
pomoże.
>
> Masz rację, tudzież i nazwa nic nie pomoże jak zamiast mięsa
będzie w
> środku papier toaletowy.
> ;-(
> --
> Pozdr. Jerzy Nowak
>
> "Remember that ignorance is expensive. Own a good set of
encyclopedia."
> http://www.wiw.pl/biblioteka/encyklopedia/
>
>
Po prostu nie należy używać kiełbas mocno i średnio
rozdrobnionych - zawierają nawet 60% wody i ulepszaczy granulaty
sojowe i nic więcej nie wymienię...
pozdr.Alex
|